Tupja rrëfehet “Mes dy botëve”: Shqipja rrezikon zhdukjen si latinishja dhe greqishtja e lashtë

I ftuar në “Mes dy botëve” të Helidon Halitit në RTSH, Edmond Tupja jep alarmin e zhdukjes së gjuhës sonë si pasojë e globalizimit.

Nirvana mes dy botëve, poezive të Faslliut dhe pikturave të Helidonit

Nirvana Haliti është bashkëshortja e poetit të ndjerë, Faslli Haliti dhe nëna e piktorit të famshëm Helidon Haliti.