Transporti i gjelbër, taksitë elektrike dhe transformimi i Piramidës tërheqin vëmendjen e medieve gjermane

Transformimi i Tiranës nga një qytet tipik komunist në një metropol i prirur drejt transportit të gjelbër ka tërhequr vëmendjen edhe të mediave dhe blogerëve të huaj.

“Kronen Zeitung”: Zbuloni destinacionin e ri mesdhetar, Shqipërinë

Gazeta gjermane: Nëse kërkoni diçka ndryshe, nuk duhet të humbisni Shqipërinë si një alternativë në Mesdhe

ITB Berlin News: Bukuritë rurale të Shqipërisë

Kumbaro: Shqipëria ofron potenciale të mëdha për turistët që kërkojnë aventura natyrore

Revista gjermane: Zbuloni kulturën e larmishme dhe të pasur të Shqipërisë

Sipas legjendës, populli i Shqipërisë u formua nga pasardhës të shqiponjave. Sot shqiponja është simboli kombëtar, shkruan revista gjermane “Kultursommer Rheinland-Pfalz”.

”Reisereporter”: Shqipëria destinacioni i ëndrrave për pushimet tuaja të radhës

Inga Wolter, gazetarja e udhëtimeve e faqes reisereporter.de tregon shtatë mrekullitë më të bukura natyrore

Piramida në fokusin e transmetuesit publik gjerman: Është kthyer në qendër të teknologjisë së lartë, përçon mesazhin e lirisë

Transformimi i Piramidës në qendrën më të madhe teknologjike në rajon ka qenë në qendër të MDR, transmetuesit publik gjerman.

“Bild”: Para gjithë botës, Rama i vë frena ankesave ruse me një fjali

Dhe sërish kryeministri i Shqipërisë Edi Rama nuk i rezistoi dot një goditjeje ndaj Rusisë.

Gjiganti gjerman SAT 1: Mund të zbuloni vendin e pushimeve të ëndrrave në Shqipëri

Media gjermane SAT 1 i ka kushtuar një reportazh turizmit dhe bukurive natyrore të Shqipërisë.

“Deutsche Welle”: Tirana, një qytet modern!

Gjiganti mediatik botëror “Deutsche Welle”, reportazh kushtuar transformimit të shpejtë të Tiranës