Mama dhe unë…

Mam, ndonëse nuk jam kaq luftarake si ty, por më shpirtërore si babi, ti na ke dhënë ngjyrat e forta

Ne…

Asnjë vulë s’më ndalon të flas edhe aty shqip. Të blej shqip. Të këndoj shqip. Të jetoj shqip.