Karçanaj në sesionin e OEWG: Bashkëpunim mes shteteve aleate për t’iu përgjigjur kërcënimeve kibernetike

AKSHI mori pjesë në sesionin e 7-të OEWG, Asambleja e Përgjithshme e OKB-së me Grupin e Punës për Sigurinë dhe Përdorimin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit 2021-2025

Karçanaj: Shqipëria plotësisht digjitale në 2030, përmes Inteligjencës Artificiale

Në platformën e-Albania janë rreth 1231 shërbime elektronike ose 95 % e të gjitha shërbimeve publike shtetërore.