22 nëntori Dita e Abetares, Malo: Synojmë të marrë jehonë në mbarë trevat shqiptare

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut miratoi sot ndryshimet ligjore që Dita e Abetares, 22 nëntori, të jetë pjesë e kalendarit të festave kombëtare.