Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, Kingji, takim me ekipin e Gardës Kombëtare të Nju-Xhersit

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, gjeneral major Arben Kingji zhvilloi sot një takim me ekipin e Gardës Kombëtare të Nju-Xhersit pjesëmarrës në aktivitetin “Gratë, Paqja dhe Siguria”.