Shqipëri, ambasadori turk takon stafin e institucioneve arsimore të Fondacionit Turk Maarif

“Takimi në prag të fillimit të vitit shkollor me drejtues, mësues, prindër dhe nxënës është një aktivitet shumë me vend dhe në këtë mënyrë nisi dhe një traditë e re”, tha ambasadori turk në Tiranë, Tayyar Kağan Atay