Margariti: Masterclass-i me Ermonela Jahon, shkollë e gjallë profesionale dhe jete

Në mjediset e TKOB-së u mbajt konferenca për shtyp për masterclass-in me sopranon e njohur Ermonela Jaho.

Ermonela Jaho, masterclass në çeljen e “Akademisë Teatrale”

Sopranoja shqiptare me famë ndërkombëtare, Ermonela Jaho është rikthyer në Teatrin e Operas dhe Baletit për të kontribuar me një masterclass në çeljen e “Akademisë Teatrale”

Ermonela Jaho, “Artiste e vitit 2023″ nga International Classical Music Awards – ICMA

Sopranoja shqiptare u shpall “Artiste e vitit 2023″ nga International Classical Music Awards –ICMA

Yuri Kim: Ermonela Jaho, ylli shqiptar i operës është idhulli im!

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim është shprehur e ngazëlluar nga takimi që ka pasur me sopranon shqiptare Ermonela Jaho.