PS, rezolutë për Shqipërinë 2030 në BE: Cikël i ri reformimi në mirëqeverisje dhe antikorrupsion

Ministrja e Shtetit për Marrëdhenit me Parlamentin, Elisa Spiropali lexoi sot gjatë mbledhjes që Kryeministri Edi Rama zhvilloi me Grupin Parlamentar dhe Kabinetin Qeveritar draftrezolutën e PS “Për thellimin e reformave për mirëqeverisjen, sundimin e ligjit dhe antikorrupsionin për Shqipërinë 2030 në Bashkimin Evropian”

Rama: Rruga e Dukagjinit, aks i rëndësishëm në funksion të turizmit dhe zhvillimit ekonomik

Kryeministri Edi Rama inspektoi sot punimet në kantierin e rrugës së Dukagjini

Anëtarësimi i Kosovës në KiE, Spiropali: E ka merituar

Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, e ka cilësuar të merituar anëtarësimin e Kosovës në Këshillin Evropian.

25 vjet nga ndërhyrja në Kosovë, Spiropali: NATO i ktheu shqiptarëve dinjitetin e jetës në liri

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin shprehu mirënjohjen për Aleancën EuroAtlantike dhe SHBA.

Spiropali: Thellimi i partneritetit strategjik me SHBA, prioritet

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ishte e pranishme në takimin mes Kryeministrit Edi Rama dhe ndihmëssekretarit të Shtetit për Byronë Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL), Todd D. Robinson.

Ngritja e komisioneve hetimore, Spiropali: Nuk ka pasur negociata të fshehta

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin: Radikalizimi nuk është flamur fitoreje, por është flamur disfate

Spiropali: Baza ajrore e NATO-s në Kuçovë rrit profilin e Shqipërisë në skenën ndërkombëtare

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali mori pjesë sot në ceremoninë e çeljes së bazës së re ajrore të NATO-s në Kuçovë.

Spiropali: Forcim i bashkëpunimit në fushat prioritare mes Shqipërisë dhe Kosovës

Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali pret ambasadorin e Kosovës, Skënder Durmishi

Spiropali: Shqipëria është shprehur qartë në mbrojtje të integritetit territorial të Ukrainës

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali: Shqipëria ka vendosur sanksione të forta politike ndaj Rusisë

“Siguria kibernetike”, Spiropali: Garantojmë mekanizma ligjorë për t’u përballur me sfidat aktuale

Prezantohet në Komisionin për Sigurinë Kombëtare, projektligji “Për sigurinë kibernetike”.