Sot, Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Sot është Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare, e shpallur si e tillë nga UNESCO, në nëntor 1999

Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare, Margariti: Shqipja i ka rezistuar çdo rrebeshi!

Ministrja e Kulturës: Është amanet i të parëve dhe është detyra e çdo shqiptari ta ruajë të paprekur!