Mete: Investimet e huaja afro 700 milionë euro në 6-mujorin e parë

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Ervin Mete, mori pjesë në mbledhjen e Asamblesë së Dhomës Amerikane të Tregtisë në Tiranë.