Gonxhja: Projekte me Cultural Heritage Without Borders Albania për rijetësimin e trashëgimisë kulturore

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi një takim me përfaqësues të organizatës “Trashëgimia Kulturore pa kufij” (Cultural Heritage Without Borders – Albania).