70 kompani oferta punësimi në panairin tek Fakulteti Ekonomik, Gonxhja: Adresojmë sfidat së bashku

Panairi i Punës që është çelur sot në Fakultetin e Ekonomisë të Universitetit të Tiranës, ka sjellë rreth 70 kompanitë më të mëdha të biznesit pranë studentëve, duke u ofruar atyre mundësi punësimi.

Malësi e Madhe, panairi “Art dhe Zeje 2024″, mundësi për talentet e reja

Panairi u organizua në kuadër të Programi Kombëtar “Art, Zeje, Sport” që ka për qëllim inkurajimin e mësimit të punimeve të artit dhe atyre artizanale përmes veprimtarive praktike

Ibrahimaj: 45 sipërmarrës shqiptarë në Panairin e Tekstileve të Stambollit

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj vizitoi Panairin e Tekstileve të Stambollit

Biznesi shqiptar i bimëve mjekësore në panairin “BIOFACH 2024”

Prodhimi organik është në fokusin e tyre dhe të gjithë bimët që tregtojnë janë të certifikuara sipas Standardit Organik Evropian.

Veliaj: “Tirana Street Food Festival”, bashkohuni me ne për një aventurë kulinare

“Tirana Street Food Festival” do të zhvillohet në kryeqytet nga 15 nëntori deri në 20 nëntor

Panairi “Agrotech Expo 2023”, Civici: Mundësi bashkëpunimi në fushën e inovacionit në bujqësi

Panairi ka bërë bashkë sipërmarrës që operojnë në sektorë të ndryshëm të bujqësisë

DPSHTRR dhe RETRO Albania, simpozium me Federatën Ndërkombëtare të Mjeteve Historike (FIVA)

Simpoziumi do të zhvillohet në datën 29 Prill. Event i madh RETRO në sheshin “Skënderbej”

Rama: Tre vendet e “Open Balkan”, të ftuarat e nderit në panairin botëror të Verës “Vinitaly 2023”

Kryeministri Edi Rama në “Wine vision by Open Balkan”

Krifca: Verërat “Made in Albania” në Panairin “Vinitaly 2023” në Verona

Në stendën e Shqipërisë 20 prodhuesit më të mirë të verës, ekspozojnë verërat “Made in Albania”