Ambasadorja e Izraelit: Shqipëria, shembull i bukur tolerancës ndërfetare

Ambadasadorja e Izraelit në Shqipëri, Galit Peleg, ka qenë e ftuar në disa darka iftari të organizuar në Tiranë.

Iftar me trupin diplomatik, Hasani: Agjërim të lehtë e të pranuar të gjithë besimtarëve myslimanë

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme shtron iftar për trupin diplomatik, me rastin e Muajit të Ramazanit.

Muaji i Ramazanit, ambasada e SHBA shtron darkë iftari

I Ngarkuari me Punë, David Wisner: Tradita e kahershme e tolerancës, pranimit dhe bashkëpunimit në Shqipëri vazhdon

Muaji i Ramazanit, Begaj: Shoqëri shqiptare më e devotshme, e udhëhequr nga urtësia dhe mirësia

Presidenti Bajram Begaj u uroi të gjithë besimtarëve myslimanë shqiptarë agjërim të lehtë e të pranuar.

Veliaj uron besimtarët mysliman;: Agjërim të mbarë dhe një Ramazan të bekuar, plot dritë e paqe!

Kryebashkiaku i Tiranës iu ka drejtuar një urim të gjithë besimtarëve për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Princ Leka II: Një muaj të shenjtë të Ramazanit, të mbushur me paqe, falje dhe bekime!

Trashëgimtari i Fronit Mbretëror, Princ Leka II, uroi besimtarët myslimanë me rastin e Muajit të Madhërueshëm të Ramazanit.

Muaji i shenjtë i Ramazanit, Begaj: Agjërim të lehtë e të pranuar të gjithë besimtarëve!

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shtroi sonte tryezën e iftarit të parë të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Muaji i shenjtë i Ramazanit, besimtarët myslimanë nisin nesër agjërimin

Besimtarët myslimanë do të nisin muajin e Ramazanit, muaji më i shenjtë i kalendarit islamik.