“La Repubblica”: Oferta turistike e Shqipërisë çelësi i zhvillimit për të ardhmen

Gjatë 10 viteve të fundit, sektori i turizmit ka qenë një prioritet në strategjinë e bashkëpunimit zhvillimor të Italisë.

Kumbaro për “La Repubblica”: Blogerët, eventet dhe festivalet, promovuesit tanë më të mirë

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, ka dhënë një intervistë për gazetën italiane “La Repubblica”

“La Repubblica”: Bregdeti shqiptar, “Maldivet e Europës”

Për italianët që kërkojnë një det fantastik me çmime të arsyeshme, Vendi i Shqiponjave është zgjidhja e fundit