Bashkëpunimi ekonomik Shqipëri-Greqi, Hajdaraga takon Ministrin e Financave

Ambasadorja e Shqipërisë në Greqi, Luela Hajdaraga zhvilloi një takim me Ministrin e Ekonomisë Kombëtare dhe Financave të Republikës Greke, Kostis Hatzidakis.