Ambasada spanjolle: Kampusi universitar “UNED” në Gjirokastër, i pari evropian në Shqipëri

Ministri i Jashtëm i Spanjës, José Manuel Albares, e diskutoi në Madrid me homologun shqiptar Igli Hasani.

Hasani: Spanja, mbështetje të vazhdueshme Shqipërisë në rrugën për anëtarësim në BE

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, ka zhvilluar një takim me homologun e tij spanjoll, José Manuel Albares.

Hasani në Këshillin Ministror të OSBE-së: Partneritet për adresimin e sfidave të përbashkëta të sigurisë

Hasani zhvilloi takime dypalëshe me José Manuel Albares, Dominique Hasler, Laurence Boone dhe Murat Nurtleu.

Hasani: Spanja, mbështetje Shqipërisë në rrugën e integrimit evropian

Ministri i Jashtëm, Igli Hasani, zhvilloi sot një takim me homologun spanjoll, Jose Manuel Albares,