Nikolla: OSBE, partner i besueshëm dhe i rëndësishëm për Shqipërinë

Kryetarja e Kuvendit priti në një takim pune, Sekretaren e Përgjithshme të OSBE,
Helga Maria Schmid.

Schmid: Shqipëria, një anëtare aktive dhe e besuar e OSBE!

Sekretarja e Përgjithshme e OSBE: Shqipëria bërë progres të jashtëzakonshëm për sa i përket reformave gjyqësore

Xhaçka: OSBE është një histori suksesi në Shqipëri!

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka takim me Sekretaren e Përgjithshme të OSBE, Helga Schmid