Begaj viziton anijen ushtarake të Marinës së Mbretërisë së Bashkuar

Kjo vizitë kryhet në kuadër të bashkëpunimit të fortë, miqësisë së ngushtë mes Mbretërisë së Bashkuar dhe Shqipërisë

Kreu i FA-së në Komitetin Ushtarak të NATO-s: Mbështetje KFOR për sigurinë në Kosovë dhe me gjerë

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, gjeneralmajor Arben Kingji, mori pjesë në takimin e Komitetit Ushtarak të NATO-s, në nivel shef shtabi, të mbajtur në Oslo, Norvegji.