Marrëveshja e Binjakëzimit mes Komunës së Bujanocit të Luginës së Preshevës dhe Bashkisë së Gjirokastrës.

Marrëveshja u nënshkrua nga Kryetari i Komunës së Bujanoci-t, Nagip Arifi dhe Kryetari i Bashkisë së Gjirokastrës, lamur Golemi.

Hapja e degës së UNED në Gjirokastër, kryebashkiaku Golemi pret ambasadorin Alvaro Renedo Zalba

Flamur Golemi pret ambasadorin e Spanjës, Alvaro Renedo Zalba dhe zv.rektoren e UNED, Laura Alba Juez.

“Parada e Shqiptarëve” në Tiranë, kryebashkiaku i Gjirokastrës: T’i bashkohemi këtij manifestimi kombëtar!

Veliaj: Le të festojmë së bashku 111-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë

Golemi: Gjirokastra kryeqendra e folklorit dhe traditës

Në Gjirokastrën e bukur dhe turistike, artistë nga i gjithë vendi, diaspora e më gjerë  performuan përgjatë 8 netëve në këtë qytet

Hohmann: Pushteti vendor, rol kyç në procesin e anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Ambasadorja e Delegacionit të BE, Christiane Hohmann vizitoi qytetin e Gjirokastrës

Katër trofe, shkollat e Përmetit triumfojnë ndaj atyre të Gjirokastrës

Përmeti vazhdon traditën e shkëlqyer me ekipet sportive tashmë të krijuara në të gjitha shkollat e qytetit