“Gratë e Tiranës”, ekspozitë për artin dhe solidaritetin në Piramidën e Tiranës

Ekspozita “Gratë e Tiranës”, nismë e Aleancës së Grave Këshilltare Bashkiake të Tiranës do të hapet më 5 qershor tek Piramida në Tiranë.

Skulpturat prej rëre tërheqin vëmendjen e qindra turistëve në Durrës

Aktiviteti “Seaside Sandart” është mbajtur për tre ditë me radhë në zonën e Shkëmbit të Kavajës

“Ngjyrat Dardane”, ekspozitë mbarëkombëtare në Prishtinë për Ditën e Kosovës

Ekspozita bën bashkë artistë nga Shqipëria, Kosova dhe shqiptarë nga Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi.

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Gonxhja: Artistja Iva Lulashi do të përfaqësojë Shqipërinë në Bienalen e Venecias

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit mundësoi projektidenë “Love as a Glass of Water”.

Qamil Prizreni, “Mjeshtri i Madh” i dritës

Prizreni konsiderohet si piktori i ngjyrave të ndezura. I akuareleve të bukura dhe kompozimeve të fuqishme.

Ekspozita “MURI” në Galerinë “Vilson Kilica”

Ky është edicioni i 5-të i saj. Ekspozita do të jetë e hapur nga 10 shkurti deri më 20 shkurt 2024.

Qazim Arifi, “Oscari” i skulpturës!

Qazim Arifi konsiderohet si “poeti i skulpturës”, nga kritiku me famë ndërkombëtare Vittorio Sgarbi.

Fatmir Toçi, mbështetësi i madh i artit!

Një sipërmarrës i suksesshëm. Themeluesi i kolonive të piktorëve në Shqipëri.

Agim Sulaj, piktori me 250 çmime ndërkombëtare!

Piktori dhe karikaturisti i famshëm vlonjat numëron deri tani 36 ekspozita personale.