Kryetarja e AMA-s, Krasniqi takim me Co-raporterët e KiE për Shqipërinë

Krasniqi iu ka prezantuar përfaqësuesve evropianë punën e AMA-s dhe rolin si ent rregullator në tregun mediatik në Shqipëri

Krasniqi në forumin e BRAF: Sfidat tona në epokën e medias digjitale

Kryetarja e Autoritetit të Mediave Audiovizive, Armela Krasniqi, ka drejtuar panelin me temë “Dezinformimi dhe edukimi mediatik digjital”

Monitorimi i fushatës, Krasniqi takim me përfaqësueset e OSBE/ODIHR-it

Kryetarja e Autoritetit të Mediave Audiovizive, AMA, Armela Krasniqi, priti të enjten, përfaqësueset e OSBE/ODIHR-it nga Misioni i Vëzhgimit për Zgjedhjet, Giovana Maiola,

Përfaqësuesja e Lartë për Lirinë e Medias në OSBE, Teresa Ribeiro, pret Kryetaren e AMA, Armela Krasniqi

Kryetarja e Autoritetit të Mediave Audiovizive, Armela Krasniqi, u prit në një takim nga Përfaqësuesja e Lartë për Lirinë e Medias në OSBE, Teresa Ribeiro.