Begaj vizitë në Kalabri: Mbështesim arbëreshët dhe synojmë të rrisim bashkëpunimin

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, zhvilloi sot ditën e parë të turit tij në Kalabri

Begaj, takim me presidentin e rajonit të Kalabrisë: Nxitje shkëmbimeve tregtare

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, nisi sot vizitën zyrtare disaditore në komunat e banuara nga arbëreshët në rajonin e Kalabrisë