Kim: Mirupafshim Shqipëri! Shpresoj që t’i rezervoni ambasadorit të ri, të njëjtën mirësi e mikpritje

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Yuri Kim, përshëndet me fjalë zemre dhe një video Shqipërinë dhe shqiptarët

Yuri Kim: SPAK po jep gjithnjë e më shumë rezultate!

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, priti sot prokurorët e SPAK në “Ryerson House”

Yuri Kim, ambasadorja amerikane e dashuruar me Shqipërinë dhe shqiptarët

Ambasadorja e SHBA-së në Shqipëri Yuri Kim mbajti Leksionin Publik të Nderit të vitit 2023 të Hidai “Eddie” Bregu në Studimet Shqiptare

Yuri, blogerja e turizimit shqiptar!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Yuri Kim nderon kujtimin e Musine Kokalarit dhe Marie Tucit

Ambasadorja e SHBA vizitoi 7 bashki: Klos, Mat, Mirditë, Shkodër, Vau i Dejës, Pukë dhe Fushë-Arrëz

E dërguara e posaçme e SHBA, Abby Finkenauer, e mahnitur nga talenti dhe energjia e të rinjve shqiptarë

Gjatë vizitës së saj, Abby u takua me liderë të rinj në Tiranë dhe Vlorë, si dhe me ministren e Rinisë, Bora Muzhaqi

Programi i Mikrobursave, ambasadorja Yuri Kim në ceremoninë e diplomimit

Grupi i parë shqiptar që marrin pjesë në programin Access, mundësi për të studiuar në Shtetet e Bashkuara

Yuri Kim, e adhuruar nga fëmijët në Shqipëri!

Ambasadorja Yuri Kim udhëtoi këtë javë në Korçë dhe në tre bashkitë përreth, Maliq, Devoll dhe Kolonjë.

Yuri Kim viziton Memorialin e Kampit të Vloçishtit

Ambasadorja amerikane nderoi kujtimin e inxhinierëve, disa prej të cilëve kishin studiuar në shkollën Harry Fultz

Yuri Kim uron Holta Zaçajn: Suksese, për të forcuar integritetin dhe pavarësinë e Gjykatës!

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, ka uruar Holta Zaçajn për zgjedhjen e saj në krye të Gjykatës Kushtetuese.