Gonzato-Gonxhja: Mjedis miqësor ndaj biznesit dhe inovacionit

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Silvio Gonzato ka zhvilluar një takim me ministrin e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja.

Gonzato: Rritje e madhe e investimeve të BE-së për arsimin në Shqipëri

Ambasadori i BE-së në Tiranë, i pranishëm në aktivitetin e zhvilluar për “Programin kombëtar të zhvillimit profesional të mësuesve”