Përvjetori i Revolucionit Grek, ambasadorja Kamitsi: Simbol i përjetshëm i një kombi

Ambasada e Greqisë në Shqipëri festoi 203-vjetorin e Revolucionit Grek të 1821-shit. Merr pjesë Presidenti Begaj.

“Greqia – Një Histori e Përmbledhur”

Albanian Institute for International Studies (AIIS) dhe Ambasada Greke promovojnë librin e Prof. Richard Clogg.