Hasani: Austria, angazhim për stabilitetin e Ballkanit Perëndimor

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, u prit në një takim nga Ministri për Punët e Jashtme të Austrisë, Alexander Schallenberg.