Kushi pret zv/ministren e Arsimit të Turqisë: Forcim i mëtejshëm i bashkëpunimit

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi priti sot në një takim zëvendësministren e Arsimit të Turqisë, Celile Eren Ökten.


Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi priti sot në një takim zëvendësministren e Arsimit të Turqisë, Celile Eren Ökten.

Ministrja Kushi bëri të ditur se gjatë takimit u diskutua mbi ecurinë e marrëveshjeve të përbashkëta në fushën e arsimit.

Njëkohësisht, ajo theksoi se ranë dakord dhe për forcimin e mëtejshëm të bashkëpunimit mes dy institucioneve.

Kushi nga ana e saj, vlerësoi kontributin e dhënë nga Turqia, si dhe mbështetjen e vazhdueshme në projektet e politikat arsimore.

Zv/ministrja Ökten ishte e shoqëruar nga kryetari i Fondacionit “Maarif”, Birol Akgün dhe ambasadori i Turqisë në Shqipëri, Tayyar Kağan Atay.

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Global 360

Papa Françesku: Të mos përdoren lëndët djegëse të papërpunuara!

Kreu i Selisë së Shenjtë i bërë këto deklarata para një Samiti për Klimën që po mbahet në Dubai

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…