Gonxhja: Bashkëpunimi me Universitetin e Tiranës, burim idesh dhe projektesh

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja takim me rektorin e Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Artan Hoxha

Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.