“Apostulli” i Ilir Ikonomit

Ky libër është frut i një risie konceptuale për mënyrën sesi duhet shkruar një histori.

Requiem për Atë Artur Liolinin

Ishte një legjendë e gjallë që na vinte rrotull. Qofsh i parajsës Atë Artur Liolin!

Mbi fatin e artistit në tranzicion

Requiem për ty Tonin Tërshana, fëmija naiv që theve “vazon prej ari”

Zhuliana Jorganxhi, të banosh në mirënjohjen e njeriut…!

(Përsiatje mbi personalitetin artistik të poetes së mirënjohur të teksteve të këngës në RTSH, ZHULIANA JORGANXHI)

Sadik Bejko, 80-vjetori i artë i shkrimtarit!

“Shtëpia Studio Kadare” dhe PEN Qendrat e Shqipërisë dhe Kosovës, organizuan një ceremoni mes miqsh dhe artistësh