Intesifikimi i marrëdhënieve ekonomiko-tregtare, ambasadori Canaj takon drejtuesit e lartë të Dhomës së Tregtisë Serbe

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi zhvilloi një takim me drejtuesit Aleksandar Radovanović dhe Nenad Đurđević.