“Të kapërcesh vetëveten”- Një ditar që frymëzon

Ditari rrëfimtar “Të kapërcesh vetëveten”, i autorit Shpresim Kasaj.

Një pyetje për Stavro Mavrinë!

Mos gënje në mes të ditës o Stavro, o Mavro… Mos e bëj pis emrin e të madhit Petro Marko, o Stavro, o Mavro…

Libri “Jeta në pjatancë” i Vangjel Sakos, një buqetë tregimesh i një vëzhguesi të mprehtë

Tregimet e tij janë një shembull i shkëlqyer i rritjes si njeri dhe si mendim duke u zhveshur nga ideologjitë e ngurta