Sulltan Nevruzi, Baba Mondi: Në këtë ditë të mbjellim paqe, dashuri e mirësi

Besimtarët bektashianë festojnë Ditën e Sulltan Nevruzit, ditëlindjen e të madhit Imam Aliu.

Ambasadorët e SHBA dhe Izraelit në Iftarin e organizuar nga Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve

Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve, Haxhi Dede Edmond Brahimaj shtroi iftar me rastin e muajit të Ramazanit. Morën pjesë edhe ambasadorja amerikane Yuri Kim me
ambasadorin e Izraelit, Noah Gal Gendler.