Koopman: Vendet e rajonit, ndryshime ambicioze në legjislacion për përafrim me BE

Samiti BE-Ballkani Perëndimor mbi Planin e Rritjes dhe Konvergjencës me fokus integrimin e Ballkanit Perëndimor drejt Bashkimit Evropian

Xhaçka takon Koopman: Shqipëria, performancë shumë të mirë në rrugën drejt BE-së

Ministrja e Jashtme takon drejtorin e përgjithshëm të Drejtorisë së Përgjithshme për Fqinjësinë dhe Negociatat e Zgjerimit, Gert Jan Koopman.