Ambasadorja e Kinës, Pang Chunxue, takim me Këshillin e Ambasadorëve Shqiptarë

Palët shkëmbyen mendime mbi marrëdhëniet Kinë-Shqipëri dhe çështje me interes të përbashkët.

Vlerat e nismës “Një Brez, një Rrugë”

Besoj se kjo nismë do të vijojë me sukses edhe më tej