Fotografi i Përmetit!

Homazh për Kristo Zison (xhaxhi Kriston), fotografin historik të qytetit të Përmetit!

Llazo Vangjeli, një lapidar i artit përmetar!

Koreograf, mandolinist dhe violinist, Xha Llazoja është nderuar me urdhrin ”Naim Frashëri” dhe me “Medaljen e Punës”