Bregu dhe Mogherini nënshkruajnë Memorandumin e Mirëkuptimit mes RCC dhe Kolegjit të Evropës

Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Majlinda Bregu dhe rektorja e Kolegjit të Evropës, Federica Mogherini, nënshkruan në Tiranë një memorandum mirëkuptimi për zhvillimin dhe forcimin e mëtejshëm të bashkëpunimit mes dy institucioneve.

Kumbaro-Mogherini: Studentët e Kolegjit të Evropës, ambasadorë të turizmit shqiptar

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit dhe Rektorja e Kolegjit të Evropës firmosin memorandumun e mirëkuptimit

Nënshkruhet marrëveshja për shtëpinë e re të Kolegjit të Europës në Tiranë

Marrëveshja u nënshkrua nga Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu, Rektori i Universitetit të Tiranës, Artan Hoxha dhe Rektorja e Kolegjit të Evropës, Federica Mogherini

Kolegji i Europës në Tiranë, Mogherini: Investim i shkëlqyer për vendin

Kolegji i Europës në Tiranë, bashkia bursa vjetore për studentët shqiptarë, Veliaj: “Është vetëm fillimi”

Përurohet Kolegji Europian në Tiranë, Mogherini: Nis aktivitetin vitin e ardhshëm

Në ambientet pranë Piramidës pas samitit të Procesit të Berlinit u përurua këtë të hënë edhe Kolegji Europian në Tiranë.

Nënshkruhet marrëveshja për hapjen e Kolegjit të Evropës në Tiranë, Manastirliu: Historike për arsimin tonë

Hapja e Kampusit të Kolegjit të Evropës në Tiranë është iniciuar një vit më parë nga Kryeministri Edi Rama në Samitin e Bashkimit Evropian të vendeve të Ballkanit në Tiranë

Kushi-Mogherini, marrëveshje për pjesëmarrjen e Shqipërisë në Kolegjin e Evropës

Ministria e Arsimit dhe Sportit nënshkroi sot një Memorandum Mirëkuptimi me Kolegjin e Evropës për përfaqësimin e Shqipërisë në Këshillin Administrativ.