“Tingujt e pranverës” në Ambasadën Gjermane

Koncerti i nxënësve të Liceut Artistik “Jordan Misja”, i zhvilluar në Sallën e Ambasadës Gjermane në Shqipëri.

Ambasadori gjerman Karl Bergner viziton Autoritetin e Dosjeve

Kryetarja e AIDSSH, Gentiana Sula: Autoriteti po punon intestivisht që të jetë një institucion kujtese,

Bergner: Gjermania mbështet një anëtarësim të afërt të Shqipërisë në BE

Ambasadori gjerman Karl Bergner takohet me Bledi Çuçin, kryetari i ri i grupit parlamentar të miqësisë Shqipëri-Gjermani

Ambasadori gjerman Bergner, takim me deputetë të Komisionit të Ekonomisë

Sipas të dhënave të QKB-së, deri në mesin e vitit 2023 numëroheshin 375 biznese gjermane me status aktiv që operojnë në Shqipëri.

Ambasadori gjerman viziton “Lufthansa Industry Solutions”, në Tiranë

Me mbi 450 punonjës Lufthansa Industry Solutions është një nga kompanitë lider në industrinë e IT-së në Shqipëri.

Ambasadori gjerman: Mbështesim procesin e anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Ambasadori Karl Bergner, në pritjen vjetore të Shoqatës Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA)

Bashkia e Tiranës dhe Ambasada Gjermane mbështesin 23 fermerë me makineri bujqësore

Kryebashkiaku Erion Veliaj: Mini-Grante në formë makinerish bujqësore. Bergner: Vazhdojmë me projektin.

Ambasadori i Gjermanisë, Karl Bergner takon kreun e SPAK

Ambasadori i Gjermanisë, Karl Bergner, zhvilloi një takim me prokurorin Altin Dumani, kreu i Strukturës së Posaçme për Luftën kundër Korrupsionit (SPAK).

Kultura e kujtimit dhe përballjen me të kaluarën, ambasadori Bergner takon drejtuesen e ICDM

Ambasadori Karl Bergner bashkëbisedoi me Jonila Godolen drejtuese e organizatës Institute for Democracy, Media & Culture (IDMC)

Ambasadori gjerman: Thirrje shumicës dhe opozitës në Kuvend që të bashkëpunojnë

Ambasadori i Gjermanisë në Tiranë, Karl Bergner u shpreh se, “po ndjek me shqetësim zhvillimet e fundit në Kuvendin e Shqipërisë”.