Festa e kulturës dhe arsimit bullgar, Sako: Minoritetet, të integruara plotësisht në jetën e Durrësit

Në aktivitet mori pjesë edhe ambasadori i Bullgarisë në Tiranë, Ivaylo Kirov dhe kryetari i shoqatës “Bullgarët e Shqipërisë”, Ahmet Bala.