Besiana Kadare: Go Nikki!

Ambasadorja e Shqipërisë në UNESCO uron Nikki Haley, kandidate e Partisë Rebublikane për Zgjedhjet Presidenciale 2024.


Ambasadorja e Shqipërisë në UNESCO, Besiana Kadare, ka kujtuar sot me anë të postimi në Twitter, takimin me Nikki Haley, e cila tani është kandidate presidenciale i Partisë Rebublikane në SHBA për Zgjedhjet Presidenciale 2024.

“Kujtim i bukur me ish-kolegen time të OKB-së Nikki Haley, e cila tani është kandidate presidenciale i Partisë Rebublikane në SHBA për Zgjedhjet Presidenciale 2024. Forca Nikki!”, shkruana Kadare.

Postim i Ambasadores Besiana Kadare

Kujtim i bukur me ish-kolegen time të OKB-së Nikki Haley, e cila tani është kandidate e Partisë Rebublikane në SHBA për Zgjedhjet Presidenciale 2024. Forca Nikki!

Në postimin e saj të datës, 26 janar 2018, kur Besiana Kadare ishte Ambasadore në Kombet e Bashkuara, shkruan:

Falenderime të përzemërta për ambasadoren e SHBA-ve, Nikki Haley, për mikpritjen e saj. SHBA është një partner strategjik i pazëvendësueshëm për Shqipërinë dhe miqësia jonë është më e fortë se kurrë. Respekt dhe mirënjohje për mbështetjen e kahershme amerikane për kombin shqiptar 🇦🇱 🇺🇸

Kompanitë shqiptare në fokus të konferencës “Business 2030

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara organizojnë Konferencën “Business 2030”

Global 360

Epoka e post-së vërtetës, “faktet alternative” dhe Kina në lupën e medias

  Nga Dr. Marsela Musabelliu Psikologët përdorin termin “gaslight” (shqipëruar ndriçim/ndezje me gaz) për t’iu.

Diplovista

Djali kujton historinë e nënës që u shpëtua në Shqipëri gjatë Holokaustit

Zëri i Amerikës interviston djalin Juta Gerechter, Benjy Neumman dhe familjarët e Njazi dhe Lisa Lotte Pilkut

Gjeopolitika

Dialogu dhe kooperimi Francë & Europë me Kinën si alternativë për paqe!

Presidenti i Republikës Franceze, Emmanuel Macron, realizoi në Kinë një vizitë treditore

OPED

Mid’hat Frashëri, diplomat, albanalog dhe antropolog i spikatur

Fjala në përurimin e vëllimit të tetë të veprës së zgjedhur të Mid'hat Frashërit.

Profil

Jepini pasaportën kuqezi “shqiptares” Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Masmedia

”The Sun”: Shqipëria vendi i ri i pushimeve verore në Evropë

Mesatarisht, kostoja e jetesës në Tiranë është rreth 61 për qind më e ulët se në Londër.