“The Guardian”: Banjat e Bënjës mes nëntë ujërave termale më terheqëse natyrore në Evropë

E përditshmja britanike: Banjat termale të Bënjës në jug të Shqipërisë janë një perlë e vërtetë.

“The Guardian”: Shqipëria, vendi me histori intriguese dhe surpriza të pafundme

Sot Voskopoja është një fshat i këndshëm, në një luginë të vogël të rrethuar nga male të mbuluara me bredha.

“The Guardian”: Shqipëria me plazhe të mrekullueshme!

Gazeta prestigjioze britanike e liston Shqipërinë mes vendeve që mund të shijohen, jo me shumë shpenzime.

Yolanda Díaz, komunistja që po trazon politikën e Spanjës

Yolanda Díaz, aktualisht zëvendëskryeministre, po drejton një lëvizje të quajtur Sumar (Bashkimi).

Edi Rama: Strehimi i afganëve në Shqipëri është nder dhe detyrë!

Kryeministri Edi Rama ka folur për prestigjiozen britanike,  “The Guardian”, në lidhje me strehimin e refugjatëve afganë në Shqipëri.