Kinë: Nis censusi ekonomik, inventarizimi i përgjithshëm që mbështet modernizimin kinez

Ky projekt i rëndësishëm kombëtar filloi në vitin 2004 dhe në ditën e parë të vitit 2024 ka nisur puna e regjistrimit për censusin e 5-të ekonomik të vendit.

Kina, një treg me tërheqje të vazhdueshme për investime të huaja

Në vitin 2023, në Kinë janë zhvilluar shumë ekspozita dhe panaire, të cilat kanë ofruar dritare dhe kanale të shumta për investitorët e huaj

Kina jep certifikatën e re për kleringun bankar, hapet më tej tregu financiar

“Mastercard Netsunion” është një kompani në Kinë me investime të përbashkëta nga “Mastercard” dhe “Netsnunion”.

Ekspozita CIIE tërheq më shumë pjesëmarrës nga mbarë bota

Ekspozita Ndërkombëtare e Importit e Kinës (CIIE) për vitin 2023 do të mbahet nga 5-10 nëntor në Shangai,

Libri i bardhë: Ndërtimi i “Një brez, një rrugë” nxit lulëzimin e përbashkët dhe ndërlidhjen e gjithanshme

Gjatë 10 viteve të fundit, ndërtimi i ’Një brez, një rrugë’ ka pasur fryte të pasura dhe ka tërhequr gjithnjë e më shumë miq

Kinë, po grumbullohen faktorët pozitivë për mëkëmbjen ekonomike

Disa ditë më parë, Zyra Kombëtare e Statistikave e Kinës publikoi të dhënat ekonomike për muajin gusht.

Kinë, konsumi në pushimet verore mbështet fort rritjen ekonomike

Sektorët e ndryshëm, posaçërisht ata të transportit, turizmit dhe ushqimit, kanë pasur arritje të spikatura

Statistikat, CPI-ja dhe PPI-ja e Kinës qëndrojnë në një sferë të arsyeshme

CPI-ja dhe PPI-ja janë dy treguesit që pasqyrojnë përkatësisht gjendjen e konsumit e të prodhimit dhe janë elementet kryesore që paraqesin gjendjen ekonomike të vendit

Kinë, digjitalizimi nxit modernizimin e vendit

Me hyrjen në epokën e ekonomisë digjitale, teknologjia dhe ekonomia digjitale do të nxisin valën e re të modernizimit dhe do të ofrojnë mundësi të reja për modernizimin e Kinës.

Me masa konkrete, Kina përmirëson vazhdimisht mjedisin e biznesit

Tërheqja e biznesit në bazë të zinxhirit industrial është bërë një mënyrë kryesore për nxitjen e zhvillimit