Gjimnazistët jetësojnë pikturën e Guri Madhit “Kur nuk shkojnë në stadium”

Kryeministri Edi Rama: Pjesë e Muzeut të Futbollit në Gjermani

Piktura e Guri Madhit në EURO 2024, krahas Pablo Pikasos dhe Salvador Dali

Në Muzeun e Futbollit Gjerman në Dortmund do të ekspozohen 175 vepra arti të 100 autorëve botërorë