Begaj në “Panairin e Verës” në Berat: Promovim turizmit të qëndrueshëm

Presidenti i Republikës, Bajram Begaj vizitoi këtë të shtunë “Panairin e Verës”, të çelur në qytetin e Beratit

“Wine and Stories”, Kumbaro: Një udhëtim shijeje dhe historie në Berat

Festat lokale konsiderohen si mënyrë për të promovuar traditën dhe natyrën shqiptare