Dita e bukur e Kombeve të Bashkuara në Tiranë!

78 vjet më parë, më 24 tetor 1945, u themelua Organizata e Kombeve të Bashkuara – OKB.

Dita e OKB, larmi aktivitetesh në Tiranë

Një sërë aktivitetesh janë organizuar ditën e sotme në sheshin “Skënderbej”, në kuadër të Ditës së Kombeve të Bashkuara dhe Javës Kulturore të OKB-së