Ministria e Drejtësisë, tryezë për hartimin e “Strategjisë Ndërsektoriale të Drejtësisë 2024-2030”

Në tryezë morën pjesë aktorët kryesorë të sistemit të drejtësisë dhe partnerët ndërkombëtarë.


Në Ministrinë e Drejtësisë u organizua sot një tryezë pune për të filluar hartimin e “Strategjisë Ndërsektoriale të Drejtësisë 2024-2030”.

Në tryezë morën pjesë aktorët kryesorë të sistemit të drejtësisë dhe partnerët ndërkombëtarë.

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja u shpreh se, “po adresojmë sfidat dhe detyrimet e sistemit të drejtësisë, për të përmbushur objektivat e “Udhërrëfyesit për Shtetin e së Drejtës””.

“Rruga drejt Bashkimit Evropian vazhdon”, nënvizoi Manja.

Lexo më shumë nga

Restaurohet Muzeu Etnografik i Krujës, Gonxhja: Trashëgimia kulturore mbështetje për ekonominë

Muzeu Etnografik i Krujës, i financuar nga Bashkimi Evropian, përmes programit EU4Culture, hapi dyert e tij për publikun.

Global 360

CNN zbulon prapaskenën e tërheqjes së Biden

Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit

Diplovista

Rakipi: Bisedimet Kosovë-Serbi të përqendrohen tek njohja, jo më në çështje teknike

Kryetari i Institutit për Studime Ndërkombëtare Albert Rakipi thotë se ka ardhur koha për një qasje tjetër në dialogun mes…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

Restaurohet Muzeu Etnografik i Krujës, Gonxhja: Trashëgimia kulturore mbështetje për ekonominë

Muzeu Etnografik i Krujës, i financuar nga Bashkimi Evropian, përmes programit EU4Culture, hapi dyert e tij për publikun.