”The Sun”: Shqipëria vendi i ri i pushimeve verore në Evropë

Mesatarisht, kostoja e jetesës në Tiranë është rreth 61 për qind më e ulët se në Londër.

“The Sun”, artikull për Ksamilin: “Maldivet e Evropës”

Kryeministri Edi Rama ndau sot artikullin e publikuar nga “The Sun” për Ksamilin, në të cilin një vizitore britanike i referohet si “Maldivet e Evropës”.

“The Guardian”: Shqipëria, vendi me histori intriguese dhe surpriza të pafundme

Sot Voskopoja është një fshat i këndshëm, në një luginë të vogël të rrethuar nga male të mbuluara me bredha.

Reportazhi i RAI3: Shqipëria, destinacioni i momentit

Shqipëria si destinacion turistik po promovohet çdo vit e më shumë në medie dhe televizione ndërkombëtare.

Media amerikane: Besa, Kodi Shqiptar i Nderit që Shpëtoi Hebrenjtë!

Oklahoma City Sentinel: Shqipëria e përfundoi luftën me një popullsi më të madhe hebrenjsh se para konfliktit.

Mediat sllovene: Deti bruz, peizazhe piktoreske dhe çmime të përballueshme: a është Shqipëria Greqia e re?

Portali “N1 Slovenija” e quan Shqipërinë “Kërthiza e fjetur e Evropës”, pse duhet vizituar nga sllovenët

“Wall Street Journal”: Shqiptarët rrezikuan gjithçka për të shpëtuar hebrenjtë!

Shkruan për rolin e shqiptarëve gazeta e madhe amerikane dhe më të rëndësishmet në botë, “Wall Street Journal”

Euronews: Jetoni Mesdheun me çmime të ulëta në Rivierën Shqiptare

Televizioni i madh europian: Kjo parajsë e vogël është e përkryer për udhëtarët që kërkojnë aventura.

Muzeu Shqiptar do të festojë jetën hebreje dhe “të drejtët” që u strehuan gjatë Holokaustit

“Just Security” është një forum amerikan për analizën e sigurisë, demokracisë, politikës së jashtme dhe të drejtave.

Kostumet e shqiptarëve e lanë të mahnitur piktorin serb Pavle Jovanoviç

Nën shoqërinë e Kolë Idromenos, ai kishte qenë edhe vetë në Shkodër në 1907