Grafikat e Ark. Andi Papastefani: Derë në Kishën e Leusës, në Përmet

Arkitekti Andi Papastefani është edhe një ndër grafistët më të njohur dhe autor i dy librave me grafika.

Grafikat e Ark. Andi Papastefani: Gjirokastra

Arkitekti Andi Papastefani është edhe një ndër grafistët më të njohur dhe autor i dy librave me grafika.