Këlcyra është qyteti më i lashtë i Shqipërisë!

DODONA, sot ka vendlindjen, shtëpinë e saj me fakte dhe argumente dhe ajo është Këlcyra.

Këlcyra, si ka qenë, si është dhe si do të jetë!

Ai, sot është ri ulur përsëri në karrigen e drejtuesit të bashkisë Këlcyrë, jo falë fushatës dhe premtimeve, por falë punës që ka bërë dhe projekteve që ka lançuar për të bërë në të këtë mandat.

Zgjedhjet Vendore, Klement Ndoni fiton Bashkinë Këlcyrë

Partia Socialiste ka fituar bashkinë e Këlcyrës, Klement Ndoni ka arritur të fitojë me 49.48 % të votave.