Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Greqisë janë në pikun e tyre!

Forumin Ekonomik “DELPHI 2023, World Affairs”, po zhvillohet në Athinë

Rama: Demokracia moderne, thelbësore për Shqipërinë!

Kryeministri Edi Rama bashkëbisedim në Institutin Mbretëror të Marrëdhënieve Ndërkombëtare, “Chatham House”.

Rama: Kënaqësi e veçantë pjesëmarrja në pritjen zyrtare me përfaqësues edhe të komunitetit shqiptar

Pritja u organizua në nder të Shqipërisë nga Ministri i Shtetit, Lord Ahmad.

Alastair Campbell: Edi Rama ka modernizuar Shqipërinë!

Ish-zëdhënësi i kryeministrit britanik, Tony Blair, e cilësoi kryeministrin Edi Rama, si “një burrështetas të madh”.